Det händer att hundägarskapet inte alls blir som vi hade tänkt oss... Ibland blir det bara så alldeles av sig själv - eller ja det verkar så i alla fall! Andra gånger har vi en misstanke om vad som orsakat att hunden beter sig på ett visst sätt. Oavsett vilken orsaken är så behöver man ha hjälp med att lösa "knuten" som orsakar det oönskade beteendet.

Det finns hjälp att få - men glöm alla så kallade quick fix! Vill du att problemet verkligen ska lösas och förbli borta så finns det inga genvägar! Så enkelt är det! Bara att jobba på för att se till att hunden förstår och att den har en ägare som den känner att den kan lita på -
i alla lägen!!!

Glöm därför genast alla dåliga så kallade "metoder" som visas på TV! De har ingenting med verkligheten 2014 att göra!

Enskild träning

Behöver du hjälp med att lösa ett specifikt "problem"?
Skäller din hund?
Gör det utfall?
Morrar den?
Tycker den inte om barn?

Anledningarna kan vara många till att man behöver hjälp! Låt oss komma ett steg närmre en lösning - ring och boka en tid!

Jag erbjuder enskild träning för 450 kr/gång

Enskild träning kan även vara för er som av någon anledning vill träna själv utan andra hundar närvarande.

Bokning till Marie tfn: 070 69 71920 eller via mail: marie.int.dogtrainer@telia.com

Konsultation

Ibland behöver man göra en utredning om hundens hela beteende för att komma tillrätta med problemet.

Genom min utbildning för Turid Rugaas har jag studerat kynologi (läran om hunden och dess beteende) från grunden. Är utbildad i ämnet stress vilket är den vanligaste orsaken till att hundar beter sig på för oss ett oacceptabelt sätt. Har arbetat aktivt med problemhundar i ca 18 år. Det finns som sagt inga genvägar men det finns enkla hjälpmedel som gör att du och din hund hittar tillbaka till varandra igen och åter får ett fint samspel!

Ni kan med förtroende vända er hit med era frågor och funderingar!

Observera att inga beteendefrågor kan besvaras per telefon eller via mail - det är omöjligt att svara på varför en hund gör på ett speciellt sätt när man aldrig träffat hunden i fråga och därmed heller inte sett den i de situationer den uppvisar det beteende ni har frågor kring. Men vi träffar er gärna och gör en observation!

Bokning och eventuella frågor angående konsultation görs till Marie
tfn: 070 69 71920 eller via mail: marie.int.dogtrainer@telia.com

Foto: Jaana J

Sidan senast uppdaterad 111212  

Copyright!
2019
Både text och foto stannar här på sidan! Tack!

Lagen om
upphovsrätt