Unghundens utveckling

Har du en unghund? Det är nu det oftast börjar bli en utmaning att vara hundägare! Den unga hundens horisont vidgas. Världen ska upptäckas, allt från stenar till GB-glassgubbar blir plötsligt "farliga" varselser... Ena stunden i alla fall, för i nästa stund traskar den glatt förbi den ena "farligheten" efter den andra. Men det är så det är att utvecklas! Allt hunden kunde i ena minuten är som bortblåst i nästa...


Unghund 1 - Kursstart - 
Kurs för hundar i åldern 6-12 månader. En ung hund utvecklas snabbt - vilket kan vara på både gott och "ont", det gäller att hänga med i svängarna. I kursen ingår förutom de vanliga vardagsövningarna bl a klurig hjärngympa och ett och annat trick - allt för att få både hund och ägare att förstå och inse att det faktiskt är väldigt enkelt att lära hunden allt man vill...

Kursen är på 4 ggr, max 4 hundar/grupp

Pris; 1000:- inkl moms. Teori ingår.


Unghund 2 - Kursstart   
 

Kurs för hundar i åldern 12 - 18 månader. Det som eventuellt upplevdes som en prövning tidigare kan nu kännas som en rejäl utmaning - men var lugn det är den lite äldre unghunden i ett nötskal! Nu kan hunden verkligen börja ifrågasätta ett och annat, den börjar bli vuxen, hormonerna spelar sina små spratt... Men med kunskap och stort tålamod kommer man igenom denna period också. Men det gäller att göra rätt och upprätthålla det goda förtroendet med sin hund och inte skapa osäkerhet och förvirring hos hunden! I kursen ingår bl a spår- och sökaktivering, vardagsövningar och många förtroendeövningar.

Kursen är på 4 ggr, max 4 hundar/grupp

Pris; 1000:- inkl moms. Teori ingår.


Hundar som deltar i kurs hos mig ska vara grundvaccinerade och försäkrade! Intyg medtages vid kursstart. Åldersmässigt är kurserna indelade enligt unghundarnas utvecklingsnivå för optimal inlärning. Deltagarantalet under varje kurs är max 4 st för bästa inlärning och trivsel!

Anmälan till Marie via mail: marie.int.dogtrainer@telia.com
 
Hjärtligt välkomna!

Enskild träning för unghund


Känner du att din unghund behöver lugn och ro omkring sig när ni tränar??? Vi kan då erbjuda er individuell träning när det endast är du och din hund och jag som träffas! Vi tränar på det som du känner att ni behöver ha hjälp med - välkommen att höra av dig för att boka en tid!

Förmiddag, eftermiddag eller kväll - du bestämmer!

Erbjudande
Vi erbjuder privat träning med hundar i åldern 12 - 24 månader för 375:-/timme (ord. pris 500:- fr o m 1 feb 2018) Gäller för träning under månd-torsd, kl. 10-16. Övrig tid ordinarie pris, se vidare på sidan "Hundproblem/Individuell träning".

Anmälan via mail: marie.int.dogtrainer@telia.com

Hjärtligt välkommen!

Övrigt

Foto: Susanne Eurenius

Sidan senast uppdaterad 181231
 
Alla bilder och all text stannar här på sidan!
Copyright gäller för samtliga foto samt text!

Copyright 2019

Lagen om upphovsrätt