Hundmöte


Hundmöte eller passeringskurs - en del hundar trivs inte alls att möta andra hundar. En del gillar inte svarta hundar... Andra gillar inte små skällande hundar... En tredje tycker inte om...  Ja det är många orsaker - det handlar om allt från språk och signaler från att vi helt enkelt själv har lärt vår hund att inte gilla svarta hundar - en del hundar tycker verkligen inte om att möta någon annan hund överhuvudtaget! Men varför??? Är det inte konstigt att man inte gillar sin egen art???

En hund behöver för all del inte rusa fram till varje hund den träffar! Absolut inte men den ska ju inte behöva känna obehag när den träffar en annan hund! Den kanske inte heller behöver bli översvallande glad och kasta sig ut i kopplet av den anledningen - lagom är trots allt bäst!

Behöver du ha hjälp med att bryta ett beteende där hunden är alldeles för fokuserad på till exempel en annan hund? Den egna hunden har en tendens att få "knäck" i öronen och är totalt okontaktbar... Ha tröst! Du delar detta problem med många andra! Men gör något åt det för det löser sig inte av sig själv!

Det finns hjälp att få! Dessutom utan att behöva ta till en massa tråkiga metoder eller väredelösa hjälpmedel! Men det finns inga genvägar!!! Här får deltagarna lära sig att med enkla medel, hjälpmedel värda namnet och inte minst trevliga metoder få hunden att lyssna och vara uppmärksam på dig i andra delen av kopplet. Promenaderna blir trevligare när ni börjar på kontakt och inte lever vars ett liv i vars en del av kopplet! 

Kursavg; 1500 kr (ordinarie pris 1800 kr) - 4 enskilda träningsträffar som bokas på de tider som passar dig bäst inom 2 månader från aktuell kursstart. Samtliga datum bokas vid kursanmälning.

 


Anmälan till Marie, via mail: marie.int.dogtrainer@telia.com 

- Välkommen med din anmälan!

 


 

Övrigt

Foto: Patrik Lundgren

Sidan senast uppdaterad 180906

All text och samtliga bilder stannar här på sidan!
Tack för att du respekterar detta!
Copyright Marie Ström 2012-2019
   

Lagen om upphovsrätt